Ostoskori (0)

TULIHARJUN TAIKAPOLKU

SYDÄMMELLINEN SEIKKAILU TAIANOMAISEEN LUONTOON

MIKÄ ON TULIHARJUN TAIKAPOLKU?

"Tuliharjun Taikapolku" on lumoava lastenohjelma, joka tempaisee lapset mukaansa seikkailuun kauniin mäntymetsän sydämeen. Matkan oppaana toimii ystävällinen metsän velho, joka johdattaa lapset polulla kohti metsän taikaa. Aluksi lapset maalaavat taikakivet, avaimet salattuihin ihmeisiin.

 

Matkalla lapset kohtaavat monenlaisia haasteita, ja keijut opettavat heille lumoavan metsätanssin. Kannelmusiikin säestyksellä lapset oppivat yhteyden luontoon ja sen salaperäisiin voimiin. Metsän peikko tarkkailee valppaana, varmistaen matkan turvallisuuden ja tarjoten lapsille pientä jännitystä.

Reitillä lapset auttavat muita salaperäisiä olentoja, oppivat yhteistyötä ja huolenpitoa. Jokainen askel opettaa heille arvokkaita elämäntaitoja, ja matka on täynnä iloa ja seikkailua. Lopuksi lapset saavat ansaitsemansa palkinnon metsän velholta, joka kiittää heitä rohkeudesta ja sisukkuudesta.

 

"Tuliharjun Taikapolku" on sydämellinen seikkailu, joka yhdistää taianomaisen maailman, opetuksellisuuden ja unohtumattoman kokemuksen, tehden siitä lasten suosikin.

UUSIA YSTÄVIÄ VAIN KOLMESSA TUNNISSA!

Taikapolku-seikkailu on kolmen tunnin taianomainen matka, joka sulattaa eri-ikäiset lapset yhteiseen seikkailuun. Matkan varrella he kohtaavat erilaisia haasteita, jotka vaativat yhteistyötä ja luottamusta. Vaikka polku kestää vain kolme tuntia, lapset saavat matkallaan paljon enemmän – uusia ystäviä, joita he voivat pitää sydämessään vielä pitkään seikkailun päättymisen jälkeen. Taikapolku ei ainoastaan yhdistä lapsia hetkellisesti, vaan luo kestäviä ystävyyksiä lyhyessäkin ajassa.

TAIKAMETSÄN HALTIJA, METSÄNVELHO

Taikapolulla Metsänvelho toimii viisauden oppaana lapsille, huhujen mukaan hänen viisautensa juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse, kun hän on asunut metsässä nähdäkseen lohikäärmeet ja muut maagiset ilmiöt. Lapset saavat matkallaan arvokkaita opetuksia ja turvaa Metsänvelholta, joka ohjaa heitä kohtaamaan polullaan olevat haasteet.

 

Kolmen tunnin matkan päätteeksi lapset saavat palkinnoksi pienet lahjat Metsänvelholta. Tunnelma täyttyy lämmöstä, kun velho halaa jokaista lasta kiittäen heitä rohkeudesta ja seikkailuhalusta. Tämä sydämellinen hetki jää lapsille ikuisesti mieleen, ja Metsänvelho toivottaa heille onnea tuleviin seikkailuihin!

KEIJUT TARJOSIVAT LAPSILLE EVÄSTAUON

Taikametsän seikkailun puolivälissä esiin astuvat metsän keijut. He opettavat lapsille erityisen tanssin, joka kantaa suurta merkitystä keijuille ja metsälle. Lapset innostuvat liikkumaan keijujen ohjeistksella ja oppivat, kuinka tanssi yhdistää heidät metsän maagiseen energiaan.

 

Tanssin jälkeen lapset pääsevät nauttimaan ansaitusta evästauosta. Taustalla kaikuu yhden keijun soittama kantelemusiikki, luoden lumoavan ja rauhoittavan tunnelman. Kannelen sävelet täydentävät Taikametsän taikaa ja antavat lapsille hetken levähtää ennen seuraavaa jännittävää vaihetta seikkailussa.

KIINNOSTUITKO?

Tuliharjun Taikapolku oli ensimmäinen sarjassaan ja sen tilaajana toimi Kuohijoen kylä, tapahtumaa rahoitettii TAIKE:n apurahalla. Taikapolku konsepti on Nordic Artmedian oma ja sen suunnittelijana toimi Noora Virtanen. Tapahtuman kuvasi ja editoi Jesse Kallioinen. Polulla esiintyi Noora Virtanen, Ronja Kallioinen, Venla Salmi ja Eveliina Virtanen.

 

Uudesta Taikapolkutapahtuman järjestämisestä ei ole vielä varmaa tietoa mutta tavoiteenamme olisi saada ainakin yksi tapahtuma kesälle 2024! Mikäli kiinnostuit tapahtumasta voit käydä täyttämässä lyhyen kyselylomakkeen joka löytyy tämän tekstin alta! Täyttämällä lomakkeet informoimme teitä mahdollisesta uudesta tapahtumasta! Myös linkki TULIHARJUN TAIKAPOLKU videoon löytyy tämän tekstin alta! .